cookieChoices = {}; * C.J Diary *: got a bad migraine

Tuesday, 26 May 2009

got a bad migraine

hai frenz..sbnr nye aku nk buat samb entry ke pangsun..tp kpala aku sgt2 sakit skrg ni.. migrain aku ni yg plg trk rs nye..smlm ampir2 aku nk belanggar dgn bumper keta dpn aku..d jln yg sgt jem d pj..n aku xdpt nk bukak mata more than 10 min.. dan mlm td aku mcm rs otak aku d squeeze gile..n stiap kali denyutan 2 trase mcm kpla aku d goyang 10 kali..

aku xtaw la knape migrain aku makin trk.. nsb baik ubat aku ade lg..2 pon da tgl nyawa2 ikan.. tgh2 sakit aku leh gosok bj tuk esok..mn taw kalo sakit aku da kebah,.aku leh g keje sok..last2 pagi 2 aku xleh bgn lgsg..

bila ade ms mlm ni aku msk fb..rupe2 nye..kak shibam da mengatakan yg dia sgt mare kt aku sbb xajar bdk2 2 mcm mn nk order brg stationery..aku da rs kemarahan yg sgt2..korg ni laki2 yg ade dlm opis aku yg dl 2..aku da jenoh ajar ko smpi 5 6 kali..siap da ckp kalo password 2..aku da bg..da ajar mcm mn nk buat dlm stationery..kate da tau la..phm la..pas 2 leh kate aku xbgtaw kt korg mcm mn nk buat..mangkuk ayun btl..korg ni kn..saje je la..aku blah ke x korg still nk ssh kn aku..ni la mslh nye kalo sblm ni korg lgsg xnk amek taw psl keje opis..bikin ati wa pns btl ar...

5 comments:

shibam.blogspot.com said...

woiiiiiii, aku lagi migrain tau, masalahnya password ko bagi tu mana boleh pakai lagi, password tu tak valid sebab ko kan dah berhenti. sepatutnya kau siap2kan apply password baru untuk dia orang yakni call stor pusat untuk tukar nama untuk pekerja yang mengorder alat tulis. sebelum ni password kau saja yang boleh access inventori tu, dia orang tak boleh. sebelum kau berhenti hari tu patutnya call stor pusat dan bagi nama shakir atau shy untuk access inventori itu, bila bekalan envelope dan A4 paper dah habih, boliau baru dia orang terhegeh2 nak order dari stor pusat, tapi tak boleh nak access lah sebab syakir atau shy tak de access ke inventori untuk stor pusat. Paham kan penerangan panjang lebau aku nij

weeda said...

mak aii...ini komen terpanjang dari Kak Shibam yg pernah aku baca huhuhu...Zeera, jgn tensen2 kerja tmpt baru yer :)

anneto said...

hahahhahaha...mak tiri da bebel tu..lari lari lari..

nOhAno said...

take care. Jgn tensen2, jgn piki2 byk2.. nnti lg sakit pale.

zeera said...

sy da bgtaw..byk kali..bile tanye phm2..dah la..mls sy nk lyn manusia yg dr dl mmg xphm bhs..lantak die la kak..slalu nk menyalahkn org..