cookieChoices = {}; * C.J Diary *: bila aku dah mula terasa

Tuesday, 8 December 2009

bila aku dah mula terasa

lame dah xupdate blog ni...sbb mencr idea nk buat cover2 ni..last2 settle gak..ok..knape entry aku mcm ni..sng ckp la..aku ni bkn nya insan yg suka meletup..seriously..g la tanya pd org2 yg "BTL2" mengenali siapa JIA a.k.a Nazeerah ni yg sbnrnya..org lbh akn ckp aku blur ckt n aku sgt jrg mare..

tp itu xbermakna aku ni xde perasaan..org ejek aku..org gelakkn aku..ngata aku yg bkn2.. aku diam jek..xbermakna aku SUKA atau aku xksh org kate yg bkn2..well kalo aku publish entry ni org akn kate aku xsporting..atau EMO lbh..tp agak2 la bila kita bergurau.. bergurau2 jugak..tp perlu amik kira..smada gurau kita TERLEBIH atau tak..aku fhm..kdg2 org suka gurau kasar..tp kalo dah slalu..ko xrs ke aku patut MARAH.

aku ni ade kali sensitif bila ada BAB2 yg aku mmg pantang kalo ORG "CUIT" atau mengata aku.. dah la.. aku mls nk lyn ko lg..spatutnya pertmbh usia lbh matangkn kita..walaupn LBH MUDA itu bkn alasan blh kate ape sj yg t'lintas ats sbb konon2 nk gurau..duduk la diam2 kt bangi 2..

3 comments:

~miss-lala-comot~ said...

sabor.sabor.
lagi 5hari nak matang.

Jia said...

hehe...sabo2..
tgh sabo la ni...

Jia said...

hehe...sabo2..
tgh sabo la ni...