cookieChoices = {}; * C.J Diary *: Sesaat Kau Datang

Wednesday, 22 February 2012

Sesaat Kau Datang

Sleeq feat Ramlah Ram

sesaat kau datang..
sesaat kau hilang..
kemunculan dirimu..
penuh misteri...

kau mendekat..
kau menjauh..
kau tinggalkan diriku..
sesudahnya kau membuang..
mencampakkan aku

sungguh kejamnya dirimu
mengkhianati cinta yg tersemat dijiwa
kau hancurkan segala harapan..
kau leburkan cinta yang telah kita bina

jika sudah kau mencintai
putuskan aku dengan baik caranya
walaupun sakit hati ku rasa
sesungguhnya aku tak rela

ia bukan sekadar lirik sahaja.. damn i wish it just a dream.. but huhh.. accept it jia.. its a reality..kalau ada yang menanya.. apa yg CJ boleh kata mungkin dia dah jumpa orang yang lebih bagus daripada CJ.. mungkin ada kekurangan atau ada yang CJ salah pertuturannya.. cuma apa yang CJ boleh kata, CJ pun tak tahu kenapa.. tiba-tiba terputus semua hubungan.. diblock semua access.. dibuang semua keistimewaan itu..

berdoa yang buruk?? tidak itu bukan cara CJ.. bukan cara kita sebagai seorang islam. buat kamu.. maaf sebab saya tiada apa-apa.. tak punya duit yang banyak (banyak hutang dari gaji) pekerjaan yang tidak segah kamu (bak kata orang ofis.. jia kau cuma kerani) dan harta yang banyak (I only got perodua viva) tapi kalau itu sebabnya saya ditinggalkan, saya tak akan merasa sedih dengan semua itu..

tapi kalau kerana kekurangan dari segi pertuturan dan perlakuan.. maafkan saya.. setiap saat adalah masa untuk saya berubah ke arah lebih baik.. maafkan sekiranya ia masih tidak mencukupi.. saya tahu kamu punya masalah di sana.. maaf kerana tidak mampu menolong dan berada di sana.. dan jika itu pun menjadi masalahnya.. sy redha.. segala janji.. sy masih simpan.. sebab tu saya kata.. jangan banyak berjanji, sebab takut satu pun tak di penuhi..

iya, saya masih menyayangi kamu.. jika dalam 3 bulan ini kamu masih tidak hubungi.. ya.. I know I have to move on..

love ya..
Y n J

1 comment:

anitadiana said...

sabar ya jia..jiwang juga ...apa2 yg berlaku ada hikmahnya...