cookieChoices = {}; * C.J Diary *: bila sudah sakit

Sunday, 9 September 2012

bila sudah sakit

Itu bukan fesyen aku yang baru.. Nehi nehi.. Itu guard yang aku fikir aku tak akan guna lepas aku cedera masa main bolatampar dulu. Rupanya meleset sama sekali.. Minggu lepas, dari hari ahad sehingga ke ahad waktu entri ni di upload, aku masih lagi pakai. Macam mana aku boleh terseliuh sampai bengkak ni? Penyebabnya masa memandu, waktu aku pusing tu aku terentap kasar sedikit. Tapi sebenarnya tangan aku ni senang untuk terseliuh.. Kalau orang rasa dekat pergelangan aku tu, akan rasa sedikit lekuk, kesan aktif sukan tu.

Aku cuma tak pakai sehari je orang dah marah kat aku.. T_T Ye, maafkan aku. Aku nak guna lama tangan tu. Semenjak aku sakit, agak seksa nak menulis, menaip dan buat apa-apa sebab aku kan pengguna tangan kanan yang berjaya. Dan bila orang tanya kenapa, lepas tu cakap kesian sambil buat muka sedih tu buat aku rasa macam teruk sangat. Kawan-kawanku, tolong jangan buat macam tu.. Its make me feel like I'm pitiful person.

Aku kena jaga kesihatan sekarang ni. Tak nak sakit lagi. Penat macam ni. Jadi doakan aku cepat sembuh ya kawan.

p/s : sesuatu akan berlaku. Aku dah bersedia dengan segala kemungkinan. Adakah kebahgiaan itu akan ada, atau tuhan tentukan yang lain?

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments: