cookieChoices = {}; * C.J Diary *: Award from Anne (Adik ManeSS puNyer)

Tuesday, 11 August 2009

Award from Anne (Adik ManeSS puNyer)









haha..tankiu2 adik maness..for a lovely award (aku ngajuk dgn kak shibam sbb dia xkasi..huhu) rasanya blog aku ni xlah sebest mn..but thanks again sbb ingat blog yg agak berhabuk lately ni..kesibukan melanda la..muahh2..

5 comments:

weeda said...

weh aku pon bagi kat ko hahaha...ye la kalo da dapat memang pas sesamer kita jer la :)

Shibam Jelita said...

ha ha ha, jia merajuk dengan kak shibam, aku lempangggggggg kang terus hilang ngajuk tuh

zeera said...

weeda : ye ye..sy luper check..hehe..

kak sibam : lariiiiiiii.....

Cik Adik Manis Anne said...

walaupon jauh, ku masih totap mengingatimu..hahhahaha..(ayat power giler kan)

zeera said...

ko xbodek aku pn...aku still akan blanje ko la anne..haha