cookieChoices = {}; * C.J Diary *: Kalau La Boleh..

Tuesday, 11 August 2009

Kalau La Boleh..

mesti korg pernah terdetik dalam hati..kalau lah boleh...maybe ade yg pkr jd kaya ke..dpt makwe/pakwe encem/cun ke..dpt keta beso ke...mesti penah ada kn?? bg jia, kalau la boleh..nk jek sepak peg sorg 2..selama jia bekerja dlm badan berkanun ni..(2 thn di ukm,3 bln dcni) ni la pertama kali rs mcm 2..yela slame ni bekerja bawah peg laki..most probably sempoi n ade gak yg hancor..tp yg sorg ni..buat jia n other officemate rs menyampah yg amat..

ok la..aku n memberku bkn la exactly bwh ko..tp kiteorg tlg gak la..da la xckp terima kasih...lg mau jeling n muka mcm cilake..uit..da panas ni..mmg la mcm2 jd ms nk buat meeting 2..da la last minit..nk mkn..nk itu nk ini...korg byg kn aku da trn naik...lari sana lari sini nk siapkn keje dia..dr kul 8 smpi 10.30..ingat da cantik molek ok la..blm smpt duduk da srh aku print 150 buku unit aku..korg taw x nk print dpn blkg 2 da smpi kul 12.30 aku kt dlm bilik print yg sejuk gila babeng 2..2 pn xckp terima kasih..ptg 2 satu2 mslh jd..tp aku dgn member aku settle kn satu2...trn naik smpi da letih gile...ms aku trn sorg2 buat muka poyo...bila da ok...xckp thanks lg not even one..mcm siut kn?? 2 la peg melayu yg poyo duk kt gomen...kami PT2 ni taw keje kami...xpyh la nk buat muka..nk guna kuasa mcm kami ni xtaw buat keje..

golongan2 yg korg2 smue nmpk mcm rendah sgt ni...la yg byk buat keje..sng kn org mcm korg.. mmg aku pangkah habis la..da la mtk tlg org..belajar kt uia pn xmenjamin korg2 ni bgs n agama kuat...respek la other people..smpi skrg aku mmg rs mcm nk maki jek die ni...tp elek jia..spatutnya kempen budi bahasa 2 kena tuju kt pegawai2 tertinggi..sbb dorg really need it..ariyoss

3 comments:

Shibam Jelita said...

sila abaikan dia lah wei, gunakan kuasa yang kita ada, buat lelembap je bila disuruh tu

Cik Adik Manis Anne said...

wat dajal jek weh kat dia tu...skali skala mmg harus kene org cenggitu tu..

zeera said...

AKU MMG BUAT DAJAL KT DIA..
KAK SHIBAM..MMG BUAT SLOW GILER BABENG JEK..MENCII...