cookieChoices = {}; * C.J Diary *: The Winner 4 this week is...Miss LaLa Comot

Thursday, 19 November 2009

The Winner 4 this week is...Miss LaLa Comot

starting this week..jia akan buat 1 entry khas utk kwn or blogger yg singgah atau mengomen blog jia sm ada di ruangan komen atau pn ruangan chat..bkn tujuan promote sesiapa..anggap ni sbg 1 penghargaan as a frens to someone special..like u..terima kasih krn stand up bl ade org m'pertikai kn atau merendah2 kn sy..walaupn sy cuba gak rendahkn diri(sbb sy tinggi..huhu) terima kasih skali lg.. sbb slh 1 falsafah idup jia.. to be the best, we have to be the best for our friend.. dan kita akn b'jumpe dgn kwn t'baik..ada phm?? so, minggu ni pemenangnya adlh miss lala comot a.k.a hasila..hooyeeehhh!!!


utk pengetahuan smue..jia mengenali miss lala ni semasa induksi d tmpt kerje ku..diriku yg mula2 pemalu(sile gelak kuat2 yer) tlh menegur org2 d dpn t'msk lala ni.. dlm ati ape ke hyperactive ko ni..dlm ati taw..jgn mara lala..hehe..sok sek punya sok sek..rupanya kami ni sebaya..thn 86..dan kedua2 nya(menurut bdk2 batch kami..) sgt gile2 dan asyik gelak..n buat lawak..slalu nk buat muka cute saja..huhuu..

mula2 ms jia taw dia adlh PEGAWAI N41, saya rs sgt kecik ye..yela..jia ni 17 saja.. n perspektif negatif ku tlh b'kata yg dia ni mgkn akn berlagak peg 1 ari nnt..sehingga entry ini d tulis..kami msh b'kwn..msh bergelak ketawa..dan kami masih sama..trime ksh sbb ada b'sama sy..


dia lah org pertama yg taw sy suka pd siapa...(dan msh jd teka teki dcni bg yg xmengetahui) sy trust dia..dan sy arap sy pn jd insan yg blh dpercayai d mata dia..kami kongsi cerita yg sama.. kesedihan yg sama dlm percintaan..dan mendgr yg dia mgkn ade mslh skrg..jia jd sedih sbb dia sgt baik..and she deserve the better person. gambar ni ms kami d majlis perhimpunan KPT.. dia juga menjadi saksi jia memotong kecik2 gambar insan bernama SHAHRIL FADZLEE a.k.a eddy yg xmmp sy buat dl..bl dia tanya knape?? jwpn jia.. "smpi bila kita nk simpan gambar org yg menyakiti dan tak menghargai ape yg kita lakukan?? kita berhak dpt kn insan yg lbh baik dan dia adlh insan yg krg pandai sbb tinggalkn kita semata2 utk luaran..bkn sbb dlman kita"

itu lah kami.. utk pengetahuan smue.. yg lain adalah peg 41 dan cuma jia jer 17.. tp kami msh b'kwn..msh hangout walaupn da xslalu..yg penting kami msh sama..mcm kami berkwn dahulu.. manusia akn sentiasa berubah..tp biarlah perubahan kita bkn perubahan yg sia2..
slm syg utk anda smue..n 2 u..
Miss Lala a.k.a LaLa ComoT


2 comments:

~miss-lala-comot~ said...

ala,jia!
terharu..
tsk.tsk!
banjir dh kat tingkat 11 ni we!!!
appreciate it!
sangat!
tunggu cerita kamu pula nanti!
oyay!
love u , muahh!

Jia said...

lala...sy ni seorg yg emo taw..
hehehe...
nnt jia anta bot yer...
same2...
baik lah... :)
luv u 2 3 4..