cookieChoices = {}; * C.J Diary *: Mak.. Cepatlah balik

Monday, 19 March 2012

Mak.. Cepatlah balik

Mak.. Cepat lah balik.. Aku terseksa, menderita dengan semua ini.. Untuk terakhir kali, mak cepatlah sampai dari kelantan.. Mentang-mentang aku sorang jek muka macama emak, aku je kena buat kerja.. Cian kan naja ni mak (tu nama manja aku kat umah.. Sila jangan gelak) sob sob..si kecik ni pun sama mak.. Huhu


Oh, aku dh buat training jadi isteri dan ibu ni. Bila la dapat buat praktikal terus.. Huhu

3 comments:

Bicikut said...

all the best"!!

Anonymous said...

tq bicikut.. :)

Jia said...

tq bicikut..
oh saya dah follow blog kamu