cookieChoices = {}; * C.J Diary *: akak ku drive ke kl

Thursday, 11 June 2009

akak ku drive ke kl

first of all, akak aku da pass jpj dan dpt lesen smlm... sronok gile die 2..2 thn br dpt lesen...usaha yg tak sia2.. slame tempoh dir nk dptkn P tu, aku jd guru driving die.. paksa die bwk g tmn la.. g mapley la.. aku jek yg brani naik.. yg lain xbrani kot...xpe..aku phm mcm mn rsnya bl org xyakin dgn kite..lbh2 lg ms br2 bwk keta..aku la jd supporter die ari2.. pas 2 mlm td die kate die nk drive ke opis..yakni kl la.. siap ajak mak aku g skali.. tp mak aku kate ade hal dgn ayah aku...so akak aku yg semangat ni..berkobar2 nk tido awl..aku lyn kn aje..

so bila pg ni tiba2 minah ni ckp xrase die ni tergopoh gapah la ape la.. tp aku ckp kt akak aku..mmg la ade rush ckt tp kalo die da brani..why not die bawak jek..kalo takut bwk la slow2.. mak aku lak last minit nk ikut akak aku..so aku tanya la..so mak..what's up..cewahh..hehe..rupe2 nya adik aku dpt politeknik shah alam..bgs la..tp xbgs nye akak2 die da plan baik punye..haha..back 2 da story..nk bg support punya psl aku klua la kul 6.30..amek ko..kul 7 aku da melopong kt parking...waaa....tp aku call my mum..katne..die kate kt kl sentral..ha??mn ade lalu kt kl sentral kalo nk g opis mak aku..rupe2 nya mak aku slh ckp daa...dkt dataran merdeka..cess..sabo jela mak aku ni..so kire ok la 2..xde la slow sgt2..nsb baik cuti sek skrg ni..nnt da blk mesti byk cite akak aku ni..huhu..

1 comment:

Cik Adik Manis Anne said...

biase la tuh first time dpt lesen, kompom excited xingat..tgok je la 3 4 tahun akan dtg, kompom da malas nak drive..hahhahah..