cookieChoices = {}; * C.J Diary *: it was not fair..

Sunday, 14 June 2009

it was not fair..

knape byk insan yang melyn org lain hanya di sbb kn rupa paras sahaja...kalau seorg perempuan atau lelaki yang rupa paras nye agak kureng...org lain treat mcm dorg ni xde perasaan ataw bkn manusia..im not talking about me..walaupn ade la dl..trime gak keadaan ni smpi satu thp aku dah lali trime keadaan aku kena hina ke ape ke..im just doing my thing..n kalo nk d kire thp sindir, hina or whatever..da lbh thp nanah dah hati ni... yg lg aku mare..kalo org yg ngate aku 2 encem or rebutan ramai..xpela..ni x..sng cite org ckp muka jambatan xsiap..pas 2 ade ati nk kejar org yg cantik..konon2 die ni muka mcm ala2 awal ke rosyam noor ke..knape aku mare sgt??



aku ade sorg kwn..so knl dr club keta yg akak aku msk..jumpe dua kali n then trs sekepala..kwn aku ni perempuan yg biasa2 jek..dr segi dress up, percakapan..mmg gile mcm aku n akak aku la..ms dia mula2 msk club ni..org mcm lyn xlyn...bila dia da bwk kwn..kwn die ni lak cun..pandai gaya..tibe2 kwn aku ni jd perhatian..tp bkn sbb dia..sbb mangkuk2 laki yg prasan diri encem sgt duk bertanya psl kwn dia 2..member aku ni jenis mkn dlm wei..aku taw kdg2 sedih jek muka dia..mmg serious la..aku mare sbb org yg nk mcm ni..mmg nk ngejar perempuan2 yg br msk n cantik..tp mslh nya masing2 mmg kalo aku tunjuk kn gambo mcm jambatan xsiap..ade ati nk tanya ms akak aku dl msk..dia ni lawa ke x?? tolong la korg2 ni..ni yg buat org nk klua dr club sbb prangai2 poyo ni..treat la people sm adil..accept tanpa ada batasan..aku sekdr pemerhati jek..tgk riak2 manusia mcm ni..kdg2 xpkr ke..knape pompuan yg korg kejar 2..kalo korg tanye nk no fon..dia ckp amik la kt kwn..mksdnye die xinterested dgn korg...tp 1 jek la wahai kwn kpd kwn aku ni..bila korg da jd perhatian kt c2..org smue nk jeck2 korg..ajak g minum la ape la..korg sgp trs blah n tgl kn kwn ko 2 mcm 2 jek..sdg kn ko dtg dgn die 2..nsb baik la bukan aku yg kena..kalo x..mau aku waacaaa....blh putus kwn la..cian kwn aku 2..

to men or women...respect gak la kalo insan 2 lain ckt ataw xbrape encem@cantik..mgkn luaran kureng tp dlman jd teman yg plg baik..drpd insan2 yg konon2 terpilih n terhangat d psrn ni..luar jek cantik..tp dlman ati busuk mcm sampah...kite same jek la kwn..walau kita beso..kurus...pendek..tinggi..bantut..atau ape sj..kate 1 malaysia..set our mind first... caww......

2 comments:

Cik Adik Manis Anne said...

Aku setuju wei dgn semua ulasan ko nie..penah gak aku merasa jd kwn ko tu..sob sob sob..tetibe lak sedih..

zeera said...

sedih kn? mcm gampang jek..cian member aku 2..kalo jd aku..mmg aku sesah jerk..