cookieChoices = {}; * C.J Diary *: dek b kawen..

Monday, 1 June 2009

dek b kawen..

yuhu..so sori yek..aku lmbt upload entry ni sbb kesihatan aku yg xmengizinkn..n mood aku yg terbang melayang d sbb kn mangkuk2 yg kalo blh aku nk hapus trs dr otak n pemikiran aku(kalo blh alangkah bestnya..hahaha)ok..back 2 da entry..kwn sek aku yg bernama azizul a.k.a dek-b..aku pn da lupe psl ape pgl mcm 2..dah pn berkawen..dorg kate dgn junior kami dl..aku ni da la jln pn xbrape ingat..ni kn pula nk ingat org..so aku mcm biasa la dpt taw btl2 punye last minute..seari sblm..mksd nya..ari sabtu aku dpt taw..2 pn mlm..sbb sok dia nk sanding..oh ye..die sanding 24 Mei 2004..jd mcm rmi jek nk g kn..sib baik bapak aku blk kg..

tgh sronok2 nk g jumpe geng2 lame..br aku prasan..beg duit aku tgl kt opis..ic n lesen xde..huhuhu..mmg ari 2 aku brani mati la..dpt jumpe kwn2 lame..kire berbaloi aku g..berbaloi2..huhuhu.. sbb kami da xjumpe 5 6 thn..ade yg 7 thn gak..last2 dpt gak jumpe.. ade yg dl kurus skrg da gemuk.. ade yg dl gemuk skrg da kurus.. ade yg xubah mcm 2 gak..(jgn tanye..ade yg kena tembak nnt..huhuhu) ni aku ade upload kn antara pict2 yg hadir ari 2..tp yg aku pelik..yg otai2..yg gangster2 yg kawen dl..dl bonzer..skrg dek b.,.muka yg baik2 ni xkawen2 lg.. byk duit korg ek..hehehe..
berdiri dr kiri : faiza, ary,alin,nawal,nik n jia
duduk dr kiri : (alamak aku luper la),sheela n apiez..


dari kiri pejal, alin, kakak (dyana), nik, me,nawal,adik(azren),amir n azrena..


kredit 2 mr azmir PoOL0T

second edition










3 comments:

weeda said...

Seronokkan bila gi kenduri kawin kawan, jumpa member2 lama hehehe..tapi yg x seronok mesti tanya balik bila kita nak kawin? kot da kawin tanya lak bila dapat anak? kot dah dapat anak tanya lagi bila nak tambah? huhuhuhu hidup..hidup...

zeera said...

btl 2 kak..soalan yg standard jek..tensen den..kalo korg nk kawen dgn aku xpe gak..

syasya said...

hye zeera..