cookieChoices = {}; * C.J Diary *: fisio d hukm

Monday, 30 March 2009

fisio d hukm

ari jumaat lps..jia ada appointment dengan uniit fisio Hukm..ms nk drive blk umah dl..tuhan jek taw mcm mn sakitnye bile gastrik n migrain berlaku..sgt sakit ms nk blk 2..da smpi2 umah..abah ckp xde masak ape..g beli kfc..aduih..dgn jln terbongkok2 aku pn drive n bwk si adie n adek ku skali..cepat2..da kul 1.40..kul brape nk g hukm ni..
smpi kt unit fisio kena daftar n tunggu la smpi pgl.appointment ku kul 3..mula2 mcm biasa ltk hotpad kt blkg aku..sgt panas wo..tibe2 mate aku ternmpk 1 bdk fisio (xtaw la doktor ke pelatih ke) sebijik mcm ex aku..tidakk..tp lps 2 aku ckp xmgkn..mamat 2 x pandai..so bkn la die 2..huhuhu..bile aku toleh kiri..ada patient gak..laki la plak..encem siut..malu lak pndg la kanan..si bdk fisio ni smbl ngajo makcik2 cara senaman 2..dok jeling2 kt aku..sgt blushing muke aku..argh sudah..kiri xleh kanan xleh..last2 aku tido jek..heheh..tp 2 pn sekejap..bgn2 jek mata bdk 2 pndg aku last2 die da prasan yg aku taw die dok jeling2 aku,.,.huahua,,lantak la,..aku tgh sakit ni..heheh..lame lak nk ilang panas hot pad 2..aduss..knape la rmi beno laki same umor mcm aku kt cni..hehehe..
lps 2 doktor ku srh msk katil yg ade langsir..(die pompuan..jgn risau) sgt baik die taw..die kate nk bg aku rawatan inteanse,..(kalo btl la aku )die ltk pelekat ala2 sticker..n then tetibe aku rs ade arus letrik ngalir..mula2 xrase pape..last2 akak 2 kuat kn..sgt sengal n lame aku kena..wa..balik rs sengal2..skali tgk kt luar pintu..ujan la plak..waaa.....

2 comments:

cik adik manis anne said...

uit, kim salam ngn bdak fisio tu eh...hhehehehh...

zeera said...

aku akn menjlnkn misi 2 minggu ni..
aku rs la aku ada appointment ari 2..