cookieChoices = {}; * C.J Diary *: markah SMPK

Thursday, 12 March 2009

markah SMPK

first of all.. time kasih pd penilai2 aku..terutama nya ex boss aku, Dr Mac yg memberi aku markah n tunjuk ajar yg berguna sepjg sethn lbh.. dr bwh faiz yang kelako n kelam kabut ke zaman anwar yg byk idea nya.. markah aku naik dr thn lps.. thanks sgt2.. mgkn aku xse effective mcm kak shibam ataw se bgs kak sue sue.. but i always try my best.. brape kali kena miss breakfast..lunch..sbb terkejar2 membuat keje. bg yg pnh tgk mcm mn aku bekerja.. dorg akn taw.. n sbb 2 la aku kerap jatuh sakit.. mcm mn bg keje pn..last2 aku gak yg kena buat.. bkn nk mengungkit..kekdg aku rs xadil sbb skrg da ade kerani smue.. n thanks sbb skrg en anwar mendgr keluhan aku n da mula bahagi kn keje..walao pn xbyk yg krg..at least aku bersyukur sesgt..

xksh org kate opis aku mcm xbyk keje..taw duk je la ape la..bak kate kak shibam dl.. kite xtaw ape yg org 2 lalui n buat dlm seharian..so guys or girl.. just shut up.. bkn xleh tgr.. tp kena la pd tempat nye.. ok Dr Mac, Faiz n Anwar..thanks 4 all lesson n thing that i learn from u.. xlupe gak pd akak kaunter 24 jam.. Kak shibam.. luv u.. n 4 all da critics.. terima ksh gak.. korg mention gak kehadiran aku kt bangi ni..huhuu...daaa....

2 comments:

shibam.blogspot.com said...

memang bernanah telinga ko bila aku marah kan, tapi sebetulnya untuk memantapkan lagi kualiti kerja ko tu dik, see see akak tak lokek ilmu tau

zeera said...

ye akak ku..
smuenye ku simpan rapi punye..
thanks utk smue critic
luv u...muah..muah..huhu