cookieChoices = {}; * C.J Diary *: wei..aku suka sama kAmOO..huhu

Friday, 13 March 2009

wei..aku suka sama kAmOO..huhu

hehe..xde la..saje jek buat kenyataan 2..tp mmg btl la..lately, slame ampir 2 thn aku keje d cni, br la ni aku ade syok kt seseorg..huhuhu..sapo?? mn leh bg taw..sbb kalo die taw..malu la aku.. trs tukar keje lain gitu..huhu..so sblm kak shibam berckp sesuatu..akak..sy sekadar suka2 saje.. tidak serius ye.. bak kate dr dl lg sy taw die taste mcm mn..n org spt ku ini siapa la mau..huhu..mula la nk psg lagu sedey2 ni..

bile kite ckp kite suke kt org 2..org akn mula assume yg kita syok gile smpi thp konon2 mau org 2 pn suke kite..n couple..n apy ly ver after..huhu..byk la korg..kita bkn idup dlm dunia khayalan.. nk ape yg kite nk 2..akn dpt.. manusia ni taste die lain2..ade yg encem ataw cantik mau teman yg sepdn dgn dia..br la seiring sejln..ade yg mau berlwnan dgn die..br la xborink..asyik same saje..hakikat nye tuhan punye kuasa kn..kalo kita kate kite bkn taste dia..alik2 esok die msk minang..kalo kite kate spdn dg die..sok2 die kate kite xsama dgn die..so..tuhan punye kuasa kn.. tp mmg kalo kite lihat senario skrg, kebyk kn psgn berlawanan..kalo laki kurus encem, awek die comel.. awek cun, laki2 nye sgt cute.. jd tuhan adil kn? jgn risau ade punye psgn kite nnt..

berbalik pd mamat 2.. mula2 aku xbrape minat la..siap kutuk2 lg..alamak mamat ni..jambu la..perasaan encem(mmg die encem pn), wei mcm galah la.. mcm2 aku ckp kt die.. ade la byk insiden yg aku bertembung dgn die membuahkn rs suka..hahaha..sgt jiwang..xdela..aku suke tgk muke die jek.. nk lobih2..mau kena mare. lagipn aku xmau involve lg prasaan suke n tepuk sblh tgn ni.. effect nye sgt bsr..n berlanjutan 2 3 thn..sbb suka2 mcm ni la..aku ilang seorg yg sgt baik, comel encem n aku taw die suke kt aku dr ari pertama lg die dpt no aku..tp terputus slame 2 thn d sbb kn xleh trime kenyataan yg aku xdpt nk jd kn lbh dr kwn..n 1 lg aku yg lari dr die sbb benda yg sama..tp ni kes lain sbb dl die suke kt aku..tp aku xsuke sbb muke die ala2 playboy n sgt encem n jambu.. tp bile dah suke da jd lain lak..dah berbelit2 smpi la skrg aku dgn die da sgt ssh utk pdg muka msg..ckp tunduk kt bwh jek..dua2 insan ni sgt caring ms aku d poli smpi kn kalo aku kate aku xmkn lg..da ade dah delivery kt umah aku slps 10 min.. sgt indah kenangan 2..

3 comments:

cik adik manis anne said...

oi...g je la berkenalan ngn dia senang cite...ckp jek kamu suka pada dia..hahhahahah..lg 1 nak komen, tulisan ko nie cuba lah besarkan sket, sakit mate ooo nak bace..kang rabun kang aku gak yg susah..hahhahaha..

zeera said...

saya seorg yg pemalu..(ini kenyataan yg smue ssh nk trima..knape ntah)

weeda said...

zeera sila ambil award dari blog saya..Anne kalo ada blog akak bagi award ni kat ko jugak :)